Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [92] [14] [233] [24] testing2 [92] [14] [233] [24]

arts and culture - page 3

Projects
Profiles
  • The Embassy of the Climate Refugee - Wellcome Collection Pavilion Competition

  • The Marlowe Theatre

  • Albion Barn

  • University of Winchester Chapel

  • The Potting Shed

  • Darwin Centre, Phase 2

  • The Longest Bench

  • DRL10 Pavilion

  • The Lullaby Factory

  • Listed extension, conversion, refurbishment

  • Domus, Battersea

  • Sixth Form Centre

  • Bradfield College Greek Theatre

  • Testbed1®

PiM.studio Architects

The Embassy of the Climate Refugee - Wellcome Collection Pavilion Competition

In collaboration with ANDRECO We propose a multidisciplinary project across architecture, art, science, social policies and welfare that aims to show in an innovative artistic context the consequences of the climate change affecting humans and their health (drought, desertification, fires, heat waves, topicalizations, floods) and creating new migration phenomena around the world. This project is part of an existing research/collaboration between PiM.studio and Andreco aimed at investigating how Climate Change affects people, their health and the environment, and focusing on “making the invisible visible”: finding creative solutions to translate scientific data into visual...

keith williams architects

The Marlowe Theatre

New 4,850sqm theatre in the heart of Canterbury's historic centre.

Studio Seilern Architects

Albion Barn

Albion Barn at Old Belchers farm in Oxfordshire is a residential and cultural exhibition space designed for a private art dealer.

Design Engine Architects

University of Winchester Chapel

In 2015 the practice was commissioned to oversee a complete restoration of the internal and external fabric of the University of Winchester?s Victorian Chapel to be one of the most visible expressions of the celebrations to commemorate the 175th anniversary of the educational establishment. In addition, the University asked for an extension to the chapel, to include a small side chapel and a social and meeting space. The brief was to create a very special project, to sit as a small ?jewel? in the heart of the campus

PiP Architecture

The Potting Shed

PiP were commissioned by Jesus College to design a new potting shed to replace one currently located some distance from the colleges glasshouses. This would serve the gardeners and improve the planting process and productivity within the College. Due to the sensitive nature of the Fellows Gardens, a more sculptural approach was adopted when designing the structure. The shed is constructed from Corten steel which will weather over time and is roofed in sedum to portray an upturned plant pot. The circular layout responds to the in/out process of re-potting...

C.F. Møller Architects

Darwin Centre, Phase 2

Exhibition, Collection store and laboratory extension to the Natural History Museum.

studio weave

The Longest Bench

The longest bench in Britain seats over 300 people along the spine of Littlehampton's coastline and measures 324 metres in length. It is made from thousands of hardwood bars reclaimed from seaside groynes and landfill.

Nex-

DRL10 Pavilion

Offering both shelter and stage, the DRL10 Pavilion’s continuous curved form invites curiosity and urges occupation.

studio weave

The Lullaby Factory

The Lullaby Factory is a fantasy landscape reaching 10 storeys in height and 32 metres in length, designed to engage the imagination of everyone, from patients and parents to hospital staff, by providing an interesting and curious world to peer out onto.

Cityzen

Listed extension, conversion, refurbishment

Listed home refurbishment, extension, and conversion of an outbuilding and creation of glazed link. The Grade II Listed property built as 2 mirrored flint cottages had undergone several revisions most significantly becoming a single dwelling in the mid-late 19th Century and the addition of a bay window. When the property became the Vicarage in 1925 a flat roofed extension was added to the original west cottage. The outbuilding lying along the road was also altered considerably over the years, from being a stable to a garage. The vision was to...

Mailen Design

Domus, Battersea

Showroom and gallery space in Battersea, London.

IF_DO

Sixth Form Centre

A new Sixth Form Centre for an independent girl's school located an area of outstanding natural beauty in the Surrey Hills. The project includes new classrooms, a library, common room, and auditorium.

Studio Octopi

Bradfield College Greek Theatre

Refurbishment of a 1000 seat amphitheatre in the Berkshire countryside.

aLL Design

Testbed1®