Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [93] [14] [235] [24] testing2 [93] [14] [235] [24]

arts and culture

Projects
Profiles
  • Myriad

  • Peckham Levels

  • 11th Church of Christ, Scientist

  • BAFTA Headquarters

  • Kilmartin Museum

  • DRL10 Pavilion

  • Sixth Form Centre

  • The Hub ClubHouse

  • Westminster Chapel

  • The Longest Bench

  • University of Winchester Chapel

  • Gallery A, National Gallery

  • The Old Barracks

  • Listed extension, conversion, refurbishment

CORD

Myriad

Myriad is an inhabitable sculpture that captures a wide and ever changing series of vistas from the spectacular surroundings, to create a dynamic multi-perspective collage that constantly shifts in relation to the visitors’ movement around and within the sculpture.

Carl Turner Architects

Peckham Levels

Peckham Levels offers much needed creative workspace, designed to inspire and support a new community of artists, makers and entrepreneurs, as well as providing benefits to the wider community. All tenants are creatives and independent businesses, mostly drawn from the local area, and selected on their commitment to contributing positively to the community through participation in a structured programme of outreach projects.

Benedetti Architects

11th Church of Christ, Scientist

A new ‘Eleventh Church of Christ, Scientist London’ with 60 seat auditorium, ‘Reading Room’/bookshop, Sunday school and supporting areas, as well as separate rental offices above; by converting and expanding a dilapidated former pub in the King’s Cross conservation area. We were appointed Architect, Interior Designer, Project Manager and Contract Administrator.

Benedetti Architects

BAFTA Headquarters

Comprehensive improvements and expansion to the British Academy of Film and Television Arts grade II listed headquarters at 195 Piccadilly. Our Strategic Improvements Masterplan focuses on robust flexibility with options for phasing. Proposals enhance BAFTA’s identity as an international centre of excellence for the motion picture arts, and balance members’ needs with extra revenue generation to ensure long-term financial sustainability for the charity.

HeathWalkerStudio

Kilmartin Museum

New archaeological museum and visitors centre in the remarkable landscape of Kilmartin Glen. Winner of the 1998 Gulbenkian Prize, Scottish Museum of the Year and the 1997 Argyll & Bute Planning Design award.

Nex-

DRL10 Pavilion

Offering both shelter and stage, the DRL10 Pavilion’s continuous curved form invites curiosity and urges occupation.

IF_DO

Sixth Form Centre

A new Sixth Form Centre for an independent girl's school located an area of outstanding natural beauty in the Surrey Hills. The project includes new classrooms, a library, common room, and auditorium.

Peter Morris Architects

The Hub ClubHouse

The Hub, is a Myplace funded youth-led ClubHouse in Enfield, London. It is a project for young people 13 to 19. The Hub's new building is a remodelled and re-clad existing two storey youth club with a large new two storey extension.

ScottWhitbyStudio

Westminster Chapel

Westminster Chapel is one of a quartet of significant religious building in the City of Westminster, along with the Abbey, Cathedral and Methodist Central Hall, however it is little known and lacks a street presence. We are currently investigating how to increase visibility, accessibility and functionality during the modernisation of this significant Grade II listed building. Throughout the design process we have engaged thoroughly with the congregation of Westminster Chapel, this included spending 10-days in residency within the building which enabled us to fully understand how the site works for its...

studio weave

The Longest Bench

The longest bench in Britain seats over 300 people along the spine of Littlehampton's coastline and measures 324 metres in length. It is made from thousands of hardwood bars reclaimed from seaside groynes and landfill.

Design Engine Architects

University of Winchester Chapel

In 2015 the practice was commissioned to oversee a complete restoration of the internal and external fabric of the University of Winchester?s Victorian Chapel to be one of the most visible expressions of the celebrations to commemorate the 175th anniversary of the educational establishment. In addition, the University asked for an extension to the chapel, to include a small side chapel and a social and meeting space. The brief was to create a very special project, to sit as a small ?jewel? in the heart of the campus

C.F. Møller Architects

Gallery A, National Gallery

New exhibition gallery in a former storage space at the National Gallery in London

Chris Dyson Architects

The Old Barracks

Small grade II listed Mews house complete internal refurbishment.

Cityzen

Listed extension, conversion, refurbishment

Listed home refurbishment, extension, and conversion of an outbuilding and creation of glazed link. The Grade II Listed property built as 2 mirrored flint cottages had undergone several revisions most significantly becoming a single dwelling in the mid-late 19th Century and the addition of a bay window. When the property became the Vicarage in 1925 a flat roofed extension was added to the original west cottage. The outbuilding lying along the road was also altered considerably over the years, from being a stable to a garage. The vision was to...