Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [1411] [14] [240] [24] testing2 [1411] [14] [240] [24]

All projects - page 7

Projects
Profiles
  • Offices for a Cambridge College

  • Sea Glass House

  • The Loom

  • Oxo Courtyard

  • Queens Gardens Rear Extension - Queens Gardens - St Andrews

  • Jeddo Road

  • COOLHURST ROAD

  • One Valpy

  • Park Street

  • House Clapham Old Town

  • Park Square Mews

  • Brook Green House

  • Ramboll HQ Building

  • The Lee Centre, Ralph Allen School

Gort Scott Architects

Offices for a Cambridge College

This project for Jesus College, of Cambridge University, is for high-quality commercial office accommodation on a site in the centre of Cambridge. The requirement was to make a building that would serve as a lasting asset to the College and make a positive contribution to the surrounding area, much of which is also owned by the College.

The Manser Practice

Sea Glass House

An initial brief to extend a 1960s bungalow overlooking the sea changed to a complete rebuild for a five bedroom house with swimming pool, garage and annexe.

Morris+Company

The Loom

The Loom scheme comprises the major renovation of a grade 2 listed building in Whitechapel, London.

CORD

Oxo Courtyard

Public realm works including a new gateway, signage, lighting, seating and hard landscaping adjacent to the eastern boundary of Oxo Tower Wharf, enhancing visibility and permeability between the Oxo Tower Wharf courtyard and the Riverwalk.

Lindsay Gray Alan Beaton Partnership

Queens Gardens Rear Extension - Queens Gardens - St Andrews

Queens Gardens Rear Extension - Queens Gardens - St Andrews

Inglis Badrashi Loddo

Jeddo Road

Mixed use development in Shepherds Bush, London.

dn-a architecture

One Valpy

Marketing One Valpy as a contemporary, urban workspace with an attentive service required a design to match. We took this 1980s building in the centre of Reading which had been vacant for some years and carefully targeted the design interventions to produce an effective, yet economically viable scheme.

Holland Harvey Architects

Park Street

A new concept restaurant and bar in a Grade II* listed building on Bristol’s famous Park Street required extensive internal renovation, and a striking new shopfront.

James Wells Architects

House Clapham Old Town

Modern refurbishment, remodelling and extension of family home in Clapham Old Town.

Belsize Architects

Park Square Mews

This is a small, new build contemporary mews house , nested amidst Grade I and II listed buildings.

Architecture for London

Brook Green House

A double storey extension and renovation of a house in Brook Green.

Design Engine Architects

Ramboll HQ Building

Low-energy workplace project for international structural engineers

Feilden Fowles

The Lee Centre, Ralph Allen School

Two storey applied learning centre, constructed from CLT embedded into the school's landscape.