Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [1302] [14] [230] [24] testing2 [1302] [14] [230] [24]

All projects - page 4

Projects
Profiles
  • Luker House

  • Blake Hill Crescent

  • Benugo Topshop

  • Frontier Agriculture

  • Recreating the Victorian Terrace

  • Big house for four

  • The Chess Club

  • Courtfield Road

  • Essex Mews

  • MADELINE TERRACE

  • Hackney Extension

  • Crescent House

  • Bishop Road

  • One Hyde Park

Jamie Fobert Architects

Luker House

A generously-sized family home in the village of Barnes in South West London on a site that had severe constraints.

rbstudio architects

Blake Hill Crescent

Four homes: one view. The only view to achieve in Poole.

Freehaus

Benugo Topshop

Freehaus have collaborated with Benugo on their first venture with Topshop with the opening of a new food and beverage offer within their flagship store on Oxford Street, London. Freehaus developed a unique design concept combining Benugo’s existing branding identity with the ephemeral architectural language of fashion and catwalks.

mba* MatchBox Architects

Frontier Agriculture

Refurbished Commercial Offices

Sanya Polescuk Architects

Recreating the Victorian Terrace



Artur Super Architecture

Big house for four

It is a Big house for four

Whitman Wilde Architects

The Chess Club

Mayfair private member's club, in collaboration with Interior designer Fran Hickman Design

Urban Projects Bureau

Courtfield Road

New Residential Unit in Kensington

MW Architects

Essex Mews

This bright, contemporary answer to the classic Victorian terrace, sited on a slope within a conservation area, netted multiple awards and instant sales for the boutique developer Solid Space. Modern twists like oversized porches and slimline brick subvert the local typology while satisfying the planning department. In this trio of three-bedroom houses, rooms grow out from a narrow front foyer into a multilevel space connected by open staircases, airy landings and voids. Each house is positioned for maximum privacy and exposure to natural light while maintaining privacy and light for...

Robert Dye Architects

MADELINE TERRACE

A six unit housing scheme that creates a new community within the existing.

Proctor & Shaw

Hackney Extension

A modern rear extension and refurbishment to a Victorian lower ground floor flat in Hackney, East London. A new garden pavilion with anodised aluminium slimline glazing transforms the internal relationship with the large rear garden.

Guarnieri Architects

Bishop Road

The brief for this private residential commission was the rear extension of a 3 floors terrace house which is part of the Central Fulham conservation area in Parson’s Green. The design proposal was one single minimal contemporary look shape not competing with the existing grain and textures of the context to form the enclosure of a spacious modern kitchen suiting the needs of the family living in the house.

AAVA

One Hyde Park

One Hyde Park is a major residential and retail complex.