Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [1310] [14] [232] [24] testing2 [1310] [14] [232] [24]

All projects - page 3

Projects
Profiles
  • 3 Redchurch Street, Shoreditch

  • Times Eureka Pavilion

  • Greenhouse in the Botanic Garden

  • Spitalfields Town House

  • tsubo +

  • Creating an Upside Down Mews House

  • Farningham House Cottage

  • Ewelme Road

  • The Pipe Factory

  • Muswell Hill Extension

  • Slip House

  • Fulham House

  • Shouldham Street

  • Slide Apartment

Mackenzie Wheeler Architects

3 Redchurch Street, Shoreditch

Redevelopment of a suite of terraces in the South Shoreditch Conservation Areas to provide residential and retail accommodation.

Nex-

Times Eureka Pavilion

Undertaken in collaboration with Landscape Designer Marcus Barnett, the project was commissioned by the Times Newspaper in association with the Royal Botanic Gardens, Kew. Inspired by the cellular structure of plants and their processes of growth, this pavilion encompassed the unique patterns they embody.

C.F. Møller Architects

Greenhouse in the Botanic Garden

Restoration and extension of the hothouse in the Botanic Garden in Aarhus.

Quinn Architects

Spitalfields Town House

A quiet complexity exists in a Victorian warehouse, which is re-invented as a 5 storey family residence with only the front facade retained.

con | form architects

tsubo +

This proposal for an extension to a family home in Dublin was informed by the client’s interest in Japanese architecture and the desire for a better connection to the west facing garden. A courtyard garden, or tsubo-niwa as they are known throughout Japan, is positioned at the centre of the reordered home. A typical tsubo-niwa is limited in size, whereas the courtyard is, in this instance, extended and connected to the living spaces; allowing our clients to live within their garden.

archangels ARCHITECTS

Creating an Upside Down Mews House



Emrys Architects

Farningham House Cottage

Re-working of 18th Century cottage to connect to its outbuildings.

uvarchitects

Ewelme Road

A full refurbishment of this double fronted Victorian House in Forest Hill. Replacing a dated and cramped rear extension with a new open and bright kitchen and dining room extension.

Emrys Architects

The Pipe Factory



Creative Ideas & Architecture Office Ltd

Muswell Hill Extension

This project is for a side return extension to a semi-dethatched house in Muswell Hill.

Carl Turner Architects

Slip House

Occupying one of four plots (a gap in a Brixton terrace), Slip House is CTA in-house development built in the bottom of the garden of a derelict house. Three simple ‘slipped’ orthogonal box forms break up the bulk of the building and give it it’s striking sculptural quality. The top floor is clad in milky, translucent glass planks which continue past the roof to create a high level enclosure for a private roof terrace. Designed to Code for Sustainable Homes Level 5.

Henning Stummel Architects Ltd

Shouldham Street

A timber extension to a listed Georgian townhouse.

Openstudio Architects

Slide Apartment

A Bayswater apartment spatially reconfigured to provide a large open plan living space and flexible accommodation.