Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [1387] [14] [238] [24] testing2 [1387] [14] [238] [24]

All projects - page 2

Projects
Profiles
  • Cliff House

  • Oxo Courtyard

  • Dellow Centre

  • Arlington Avenue

  • Friars Halt

  • Private residence

  • EAST LONDON WAREHOUSE EXTENSION

  • Vissur

  • Under Over

  • Sweetdram

  • Southgate Road

  • The Garden Room

  • Kingsland Road, Shoreditch

  • Lauenen Residence

Hyde + Hyde Architects

Cliff House

The home is perched up high on a limestone cliff overlooking the sea where the Bristol Channel meets the Atlantic Ocean.

CORD

Oxo Courtyard

Public realm works including a new gateway, signage, lighting, seating and hard landscaping adjacent to the eastern boundary of Oxo Tower Wharf, enhancing visibility and permeability between the Oxo Tower Wharf courtyard and the Riverwalk.

Featherstone Young

Dellow Centre

A new arts and activity building for a homeless charity in East London located on a small, landlocked site, containing art studio, workshops and offices. The colourful, faceted facade gives a strong identity for the plight of the homeless and presents a welcoming frontage. The permeable facade has activated the under-used courtyard and initiated a rolling programme of works to improve the public space and better link the other buildings forming the centre.

Shade Abdul Architecture

Arlington Avenue

Adaptable living

Inglis Badrashi Loddo

Friars Halt

An artist's studio in Battle, near Hastings.

Burns Guthrie and Partners

Private residence

Prestigious modern energy efficient home set in Conservation Area

Feix&Merlin Architects

EAST LONDON WAREHOUSE EXTENSION

An extension and full interior refurbishment of one of the last original warehouse buildings remaining in East London.

Stipfold

Vissur

The residential building design demonstrates a meticulous focus on integrating green spaces and recreational areas throughout an entire structure

Smerin Architects

Under Over

House extension

SODA

Sweetdram

We transformed this industrial print works in east London into the headquarters for Sweetdram – a modern liqueur collective – to cater for its fast growing UK and international market.

Projects Office

Southgate Road

The renovation of a family home in De Beauvoir Town, north east London.

PAD studio

The Garden Room

The Garden Room

E2 Architecture+Interiors

Kingsland Road, Shoreditch

E2 have successfully completed the design and contract management of this full refurbishment and extension of a bomb damaged Victorian town house over shop in Shoreditch. The result delivers a shop, music studio and house above for our clients to live and work in. The project includes a two storey modern extension to the rear with a west facing roof terrace and full renovation and improvements to the existing with new insulation and windows through out. Interior design included bespoke staircase

Studio Seilern Architects

Lauenen Residence

A private residential project in the Swiss village of Lauenen.