Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [1351] [14] [235] [24] testing2 [1351] [14] [235] [24]

All projects - page 10

Projects
Profiles
  • The Orangery

  • Lenzie

  • The Houseboat

  • The Sekforde

  • The Marble Pavillion

  • Belsize Reading Room

  • Ryedale

  • Camberwell Terrace House

  • Whalley Road, Manchester

  • Creating an Upside Down Mews House

  • Pear Tree House

  • The Etch House

  • Fredericks, London

  • The Collector's House

Chris Dyson Architects

The Orangery

North London light-filled, flexible rear extension.

cameronwebsterarchitects

Lenzie

Bronzed copper clad rear and side extension

Mole Architects

The Houseboat

The house is an upturned boat, or the belly of a whale.

Chris Dyson Architects

The Sekforde

Full restoration of a Regency period pub, and the building of a new mixed use building adjacent, with a glazed link containing circulation for both buildings creating a clear divide between the old and new.

Freehaus

The Marble Pavillion

As part of a collaborative of architects, engineers, designers and students, Freehaus has hand-built, the first non-reinforced marble structure for over a century; moreover one of the first to be exclusively built from marble waste.

Studio Carver

Belsize Reading Room

A place of quiet work and reflection for a retired couples north London home. A small extension to a house in Belsize Park, designed to expand and reconnect the existing study with the rear garden.

Nagan Johnson LLP

Ryedale

New-build timber house

Common Ground Workshop

Camberwell Terrace House

The creation of a comfortable and spacious home with a design philosophy derived from the building’s history, client’s requirements and neighbourhood’s need for regeneration.

Artform Architects

Whalley Road, Manchester

Contemporary re-design of existing kitchen, dining room and external space of existing Victorian house in Manchester.

archangels ARCHITECTS

Creating an Upside Down Mews House

Reconfiguring upside down mews house in Brighton to suit the needs of our art and music collector clients.

Edgley Design

Pear Tree House

The site for this house in Dulwich had never been developed, and contained many trees that had grown wild. The trees inform every part of the design, from the placement and orientation of the house, to the vertical expression of the detailing, designed so that the house reads as vertical elements to blend in to the trees.

Fraher and Findlay

The Etch House

The Etch House re-examines the layout of the traditional Victorian terrace house. A modern floor plan sits within the old house walls, hidden behind the retained street elevation.

Mackenzie Wheeler Architects

Fredericks, London

Fredericks is Islington’s longest established restaurant, operated by the Segal family since 1969.

Loader Monteith Architects

The Collector's House

Internal reconfiguration of a flat within a subdivided semi detached villa in Pollokshields, Glasgow