Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Projects Office

Projects Office

London

linkedin pinterest

Projects Office - Paddle Office

Projects Office

A new workspace in Bermondsey, London for a rapidly expanding financial technology start-up.

Photographs by

Andrew John Simpson


 



 



 



 



Working to a short timescale, we collaborated closely with the client to create a range of spaces to support a range of working practices within a relatively tight (300m2) area. These included quiet working spaces, informal meeting spaces including a ‘lounge’ and ‘café’, meeting rooms and a breakout area designed to be large enough for every member of the team to eat a burrito together.

The layout was designed to allow for further expansion of the team: breakout spaces and informal meeting areas could become tomorrow’s working spaces. This future-proofed design ensured that the team could stay in the space through their initial expansion, and maximised the value of their investment.

It quickly became apparent that the client, an ambitious tech company, needed more than desk space from this project. We developed a brief to fulfil three key demands: an ergonomic workspace to facilitate efficient team working; a spatial identity to reflect the team’s ethos; a comfortable and inspiring place which encourages socialising and collaboration and which would attract the best applicants for their growing number of positions.

Beyond accommodating their business needs, Paddle’s new office was designed to be a source of pride to the company – a space which aids recruitment and investment. It was designed to create a sense of ownership within the team, a unique space which is enjoyable to be in, and a tool to aid effective, efficient working.

Following the conclusion of this project, Paddle took on more space on the same floor to accommodate more team members, and re-engaged us to design additional working spaces, a full kitchen, shower rooms and meeting rooms.