Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [1379] [14] [238] [24] testing2 [1379] [14] [238] [24]

All projects

Projects
Profiles
  • AA Bookshop

  • Club Row (Former Nichol Street Infants School)

  • De Beauvoir House

  • Soho Rooftops

  • Muswell Hill House

  • Smiths of Smithfield.

  • The Natural History Museum - T-Rex Grill Restaurant

  • via - pavilions

  • Conway - Shortlisted for the LABC Awards - Best Individual N

  • Ferryhill House

  • Homefield Close

  • Transparency

  • STEM

  • Stanhope Gardens

Nex-

AA Bookshop

Embodying an iconic identity.

Quinn Architects

Club Row (Former Nichol Street Infants School)

Quinn Architects have developed a radical project for the Grade II listed Club Row building based on the traditions of light and natural ventilation with well designed visible structure and building services. Granted consent on appeal by the Planning Inspectorate, the scheme was designed from within and ideas were developed from the original fabric using the same artisan crafts with which the building was originally constructed. Materials such as zinc, terrazzo, brass, oak and fully handmade bricks balance new and old, and the new roof design, which was raised by...

Cousins & Cousins

De Beauvoir House

De Beauvoir House features the addition of a unique structural glulam two storey rear extension to a semi-detached Victorian family home in Hackney.

SODA

Soho Rooftops

This project will see three adjacent buildings on a vibrant corner of Soho remodelled to create new restaurant and retail space at ground level, upgraded workspaces across four floors and an additional sculptural rooftop level.

Jonathan Clark Architects

Muswell Hill House

This 1930s built detached house has been enlarged by about 60 sq.m at ground floor level.

James Wells Architects

Smiths of Smithfield.

Restoration of warehouse to form one of London's most established and frequented restaurants.

ALEKSA studio

The Natural History Museum - T-Rex Grill Restaurant

he brief called for a new vibrant dinosaur-themed restaurant environment featuring playful graphics and 3D props. Being in a Grade I Listed Building, the design proposals are visually dynamic, yet sensitive to the Museum fabric heritage. One’s first encounter is with two animatronic dinosaurs located on a bespoke plinth by the restaurant entrance. As the customers walk further down to be seated they are immersed into a narrative forest-like environment created by the interface between an array of large trees and dynamic mirror graphics. The project embraces digital fabrication techniques...

con | form architects

via - pavilions

An existing detached house had poorly considered and badly arranged extensions, sheds and outbuildings which resulted in a compromised garden that felt much smaller than it was. The poorly built structures are demolished, releasing the existing house and garden. Two pavilions are then proposed within the enlarged garden. These new structures are uniform and sharply detailed in contrast to the irregularity of the existing house, they are also lifted above the ground allowing the garden to continue under them exemplifying its expanse. Connecting the existing house, pavilions and...

mba* MatchBox Architects

Conway - Shortlisted for the LABC Awards - Best Individual N

Our client wished to replace their existing dormer bungalow, with a new energy efficient dwelling on the same site.

Brown + Brown Architects

Ferryhill House

Scandinavian-inspired refubrishment of a listed granite Aberdeen house

Shade Abdul Architecture

Homefield Close

Energy efficient retrofit home

Vita Architecture Ltd

Transparency

A refurbishment of a derelict 1870s property in Surrey.

Draisci Studio

STEM

STEM is a sculptural feature created for the Science and Technology Building in the long-established Oundle School, Northamptonshire.

Carl Turner Architects

Stanhope Gardens

A substantial refurbishment of a Georgian Style end of terrace in West London, commissioned by Baobab Developments in 2016..