Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Platform 5 Architects

Platform 5 Architects

London, United Kingdom

Facebook linkedin pinterest

Platform 5 Architects - Mapledene Road

Platform 5 Architects

A refurbished Victorian terrace in a Hackney conservation area.

 



 



 



Mapledene Road

Mapledene Road 



 



 



Mapledene Road is situated in a conservation area in Hackney.

The property had been stripped of virtually all its period features and had become run down and used as a “crack den” leaving it ripe for modernisation. The cellular ground floor was opened up and extended to the rear to allow the spaces to flow into each other and to the garden. The kitchen and patio areas are unified by a concrete floor and London stock brick garden wall. The expansive glass roof opens up the view to the sky giving the space an external character. The project won NLA's Don't Move Improve Award and was shortlisted for an RIBA Award, AJ Small Projects Award and the Grand Designs Awards 2009.