Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Peter Morris Architects

Peter Morris Architects

London, United Kingdom

Facebook linkedin pinterest

Peter Morris Architects - Farringdon House

Peter Morris Architects

New build infill rear extension and refurbishment of existing Grade II listed house in Clerkenwell Green Conservation Area.

 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



The property is Grade II listed and lies within the Clerkenwell Green Conservation Area.
Our proposal is an infill extension and refurbishment of a 4-bedroom residential property in the Clerkenwell area of Islington. The works include the enclosure of the area at first floor between the original house and its later extension and the creation of a staggered open terrace above; the creation of new external door and window openings; partial removal of internal walls and a floor/ceiling at basement level to create a new double height living space at the rear; and the lowering of the floor across part of the existing basement.