Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



PAD studio

PAD studio

Lymington, UK

pinterest

PAD studio - The Garden Room

PAD studio

The Garden Room

The Garden Room

The Garden Room 



The Garden Room next to the existing building

The Garden Room next to the existing building 



 



 



This Garden Room for a private client is located amongst stunning New Forest landscape. The structure takes advantage of the landscape forming various relationships between the inhabitant & the garden. To the rear the building is nestled into the landscape allowing views across the top of the sedum roof. The desk at ground level forms an intimate working space with the garden. To the front the garden room opens out over the falling landscape. The buildings dark appearance acts as a canvas to the brightly coloured garden landscape.