Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Office Sian Architecture + Design - Kin Restaurant, Clerkenwell

Office Sian Architecture + Design

Restaurant in Clerkenwell, London

Photographs by

James Pfaff


 



 



 



 



 



 



 



 



 



The commission at Kin, in Clerkenwell, resulted in the complete remodelling, redesign and refurbishment of an existing Chinese restaurant, which was transformed into a new and exciting Thai eatery. Working in close partnership with Kai Design, this commission provided a fantastic opportunity to explore ideas of creating a new and fresh eating experience whilst acknowledging the history of the existing building. Accordingly, although the basement, ground and first floors were extensively remodelled, aspects of the existing building were referenced in a playful manner. Exposed walls and vintage flooring add to this aesthetic, along with the carefully chosen material and colour palette. Feature lighting, together with sourced vintage and bespoke-designed furniture, including a ‘concrete’ bar and serving area, complete the transformation.