Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



nimtim architects

nimtim architects

London

nimtim architects - Yellow House

nimtim architects

A sunny London house extension to adapt to young couple's changing needs

kitchen with bespoke splashback

kitchen with bespoke splashback 



Living area

Living area 



Living area

Living area 



Dining area

Dining area 



bathroom

bathroom 



detail bathroom

detail bathroom 



Detail of window opening

Detail of window opening 



A bold addition to a ground floor Victorian flat. A limited budget has meant a focus on creating large, flexible spaces using simple but characterful materials.

The external walls are formed of a split-faced concrete block which becomes smooth and fairfaced as it moves inside. The new rear elevation is simple and confident with a large picture window wrapping down from fixed rooflights above the side addition.

The project recieved first-time approval from Southwark and is programmed to start on site in summer 2015.