Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



nimtim architects

nimtim architects

London

nimtim architects - Beauval

nimtim architects

Pattern and colour are used in a Victorian house to convert two flats into a single home within the Dulwich Village Conservation area.

Photographs by

Megan Taylor


 



 



 



 



 



 



 



 



 



nimtim employed colour and pattern throughout the house including new elements to create a distinctive and unique home that is boldly contemporary but also respectful of its context within the Dulwich Village Conservation Area. A simple side extension was created with a continuous rooflight to bring light into a new, large kitchen and dining area. Timber framed doors open out onto the garden; framing views and giving a better connection between inside and outside.The bricks on the rear elevation are laid in a contemporary stack bond which folds down to form the garden terrace that leads down onto the lawn.