Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Nex-

Nex-

London, United Kingdom

Facebook linkedin pinterest

Nex- - Fluid Workspace

Nex-

Tucked amongst the quiet lanes of Hammersmith, our refurbishment has transformed this mews into a playfully considered office space for landscape architect Marcus Barnett and his team. With this, we created a sequence of spaces that both reflect the company’s personality and suit the team’s pragmatic needs, while retaining the building’s character.

Photographs by

Jim Stephenson


Desks and meeting room

Desks and meeting room 



 



 



 



Stairs

Stairs 



Stairs leading upstairs to the office

Stairs leading upstairs to the office 



 



 



Kitchen

Kitchen  



Word from the client

"The refurbishment of our new design studio has been yet another hugely successful collaboration with Nex Architects. It seems that they will stop at nothing to push design and design detailing to extraordinary heights. We are delighted with the result and have greatly enjoyed working with them.”

Marcus Barnett
Principal Marcus Barnett Studio