Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Nagan Johnson LLP

Nagan Johnson LLP

London

Nagan Johnson LLP - Wisborough Green Sports Pavillion

Nagan Johnson LLP

Sports Pavilion with communal food and beverage space

 



 



 



 



Wisborough Green have commissioned Nagan Johnson to design a new pavilion to provide facilities for their four main sporting clubs (Stoolball, Cricket, Touch Rugby and Football) and to serve the additional needs of the local community as a meeting room, venue and bar. The form of the building is two intersecting volumes which face the summer sports and winter sports. The primary and larger element takes its lead from the local vernacular. As a balance to this traditional form is a transparent and slender box, set at an angle to the side of the main building, and intersecting it. This part of the building has an important function in renewing and upgrading the communal facilities of the club, and would contain the bar set in the centre of the building.

The contemporary nature of this secondary element of the building will be inviting and warm – perhaps a more attractive setting in which to linger after matches. Glazing will be used extensively but the windows are to be designed to have shutters which close the building when not in use.