Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Nagan Johnson LLP

Nagan Johnson LLP

London

Nagan Johnson LLP - Ryedale

Nagan Johnson LLP

New-build timber house

 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



Ryedale is a new-build timber house designed for a self-builder on a tight triangular site in Peckham Rye. The whole site was built on up to the edge of the pavement of an awkward corner site in south east London. Formerly occupied by two garages, Nagan Johnson successfully gained planning permission for a modern two storey house.

Accommodation is on two floors, with a large open-plan living/ dining area, kitchen and separate WC on the ground floor, and three bedrooms, one with en-suite shower room, and a family bathroom on the upper level. The L-shaped form of the house shows an introspective design, with many of the windows facing the garden, whilst narrower openings in the cedar façade let light in from the street. Two large sets of bi-fold doors open onto the decked garden from the ground floor space, creating an effective flow between inside and outside areas.