Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



LTS Architects

LTS Architects

London

pinterest

LTS Architects - Mount Street

LTS Architects

The refurbishment of an existing entrance and reception space in Mayfair.

Photographs by

Ed Reeve


 



 



 



LTS was asked to develop an entrance and reception space for this beautiful 1930’s office building in the heart of Mayfair. The main challenge of the brief was that the building had to remain in use throughout the refurbishment and that this space was the only point of entry to the building; this meant utilising off-site manufacture of fixed furniture items and metalwork.

The exuberant context inspired us to introduce the idea of ‘boutique hospitality’ to this office reception; we created a light space in which to dwell that shares a connection to the street, drawing on the relationships of the boutique shopfronts next door.

The bronze and marble materials reference the period of the building, but we have softened this with a textile wall covering to draw on the richness of that era. Again this wall cladding was manufactured off-site. The acoustics within the space are therefore modulated to enhance the experience of being received as a guest.