Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



LTS Architects

LTS Architects

London

pinterest

LTS Architects - Maberley Road

LTS Architects

A substantial refurbishment and extension of a 1930s semi-detached house in South London.

 



 



This sensitive refurbishment and extension of a 1930s semi-detached house takes advantage of the property’s extensive gardens to create a free-flowing and flexible family home.

The extension to the existing dwelling provides a new layout, opening up the property to create additional living areas, a new asymmetric pitched roof and connections between indoor and outdoor spaces. A large triangular roof-light frames views of the tree canopies, seeming to invite wilderness into the property itself. This weaving of inside and outside is further reinforced through large glazed openings and terraces that step down into a secluded garden.

Simple detailing and the use of reclaimed materials help to ground the house in its natural surroundings, allowing the quality of the house speak for itself.