Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



LTS Architects

LTS Architects

London

pinterest

LTS Architects - Shree Swaminarayan Temple

LTS Architects

The Shree Swaminarayan Temple is an award-winning project involving both traditional religious architecture and contemporary design.

Photographs by

Federico Redin


 



 



 



 



 



 



The award-winning Shree Swaminarayan Temple complex combines traditional religious architecture with contemporary design and construction techniques to bring a new religious, cultural and social heart to the local community.

The complex is made up of three elements – the temple, multi-functional community hall and workspace – connected by a landscaped courtyard and surrounded by a screen wall.

The temple combines centuries-old Indian craftsmanship with contemporary and environmentally sustainable design while the multi-function community hall is much more simple by design. The buildings are brought together and connected through considered landscaping that creates clear and accessible routes through the complex while providing public space for activity and celebration.

The project was awarded the BREEAM ‘Excellent’ rating, making it the world’s first ‘eco-temple’.