Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



LSI Architects

LSI Architects

Norwich, United Kingdom

LSI Architects - Spixworth Road

LSI Architects

The previous single glazed conservatory was replaced with a more robust, single story extension.

Spixworth Road Conservatory

Spixworth Road Conservatory 



Spixworth Road Conservatory Internal Space

Spixworth Road Conservatory Internal Space 



Spixworth Road Conservatory Internal Space

Spixworth Road Conservatory Internal Space 



Spixworth Road Conservatory

Spixworth Road Conservatory 



The previous single glazed conservatory was replaced with a more robust, single story extension.

This provided a new cooking and dining space which is well insulated and provides accommodation that can be used in the winter. A large area of glazing takes advantage of views into the existing mature and well maintained garden.

The extension, combined with minor internal alterations also gives the ground floor more harmonious circulation and access to the garden. Crisp and simple contemporary details are used throughout, as a counterpoint to the traditional themes found in the main building.

Crisp and simple contemporary details act as a counterpoint to the traditional themes found in the main building.