Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



LSI Architects

LSI Architects

Norwich, United Kingdom

LSI Architects - Bridgehouse Farm Barn

LSI Architects

This new extension has been designed as a contemporary addition to the rear of the property

Bridgehouse Farm Barn

Bridgehouse Farm Barn 



Bridgehouse Farm Barn, Kitchen

Bridgehouse Farm Barn, Kitchen 



Bridgehouse Farm Barn, Kitchen

Bridgehouse Farm Barn, Kitchen 



Bridgehouse Farm Barn

Bridgehouse Farm Barn 



The design provided for the replacement of a single-glazed conservatory, which had reached the end of its useful lifespan. The extension appears as a new glazed conservatory, allowing a good level of transparency and light penetration to the existing building.

The height of the new extension has deliberately been set below the existing gutter line of the main roof to maintain an appropriate hierarchy.
The new extension is constructed with a colour-coated aluminium frame to ensure future longevity and ease of maintenance, as well as enabling good thermal performance.