Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Loader Monteith Architects

Loader Monteith Architects

Glasgow, United Kingdom

Facebook pinterest

Loader Monteith Architects - The Beton House, Netherlee

Loader Monteith Architects

Internal reconfiguration of a terraced house in the south side of Glasgow to produce an open plan living/kitchen space.

Photographs by

Dapple Photography


 



 



 



 



 



 



Word from the architect

We were involved in the project from 'top to bottom' including the detailed design and fabrication of a kitchen island, and hand made kitchen frontages. The clients had a clear idea on the look they wanted - with oak and concrete, but were worried about the maintenance issues. The micro-cement was used as an alternative to this - allowing us to make the orthogonal forms so desired, without breaking the budget.