Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Inter Urban Studios

Inter Urban Studios

London, United Kingdom

Facebook linkedin pinterest

Inter Urban Studios - Award-winning Double Concrete House

Inter Urban Studios

Winner, Wandsworth Design Awards and Shortlisted for Don't Move, Improve! awards. Exposed concrete surfaces and warm wood tones create the perfect balance of textures and materials.

Photographs by

Roseangela Photography


 



Kitchen looking towards living room extension

Kitchen looking towards living room extension 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



A young couple purchased an un-modernised semi-detached Arts and Crafts-style home 'between the Commons' to create a new family home in a conservation area. Keen on both the original features of the house and the textural quality of board-formed concrete, we envisioned a folding plane of concrete that wrapped up, down, and over to sculpt a new kitchen and living area. This exciting concept actually draws upon the traditions of Arts and Crafts to create a modern, hand-crafted extension that refers to it's host structure through the construction process whilst presenting an unapologetic of-its-time design.