Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Inglis Badrashi Loddo

Inglis Badrashi Loddo

London

Facebook linkedin

Inglis Badrashi Loddo - Jeddo Road

Inglis Badrashi Loddo

Mixed use development in Shepherds Bush, London.

Photographs by

David Grandorge


 



Viedw from Jeddo Road

Viedw from Jeddo Road 



 



 



 



 



 



 



This project is a conversion and extension of an existing laundry in the area of Acton known as 'Soapsuds Island' to create a mixed development of an office, seven flats and two houses. The original buildings comprised a house (no.69) and part of the former Jeddo Works building (no.67), each dating from the 1870's.

A new three-storey concrete-framed extension was built over the retained arches of the former Works, faced in matching brickwork and patinated zinc. South-facing winter gardens provide amenity space to the flats within this façade. A timber-lined passageway leads through no.69 to a newly formed courtyard behind the retained and refurbished 19th century house. This courtyard gives access to two new four-storey mews houses constructed in the space between the walls of the former laundry.