Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



IMAGOarchitects

IMAGOarchitects

London, UK

Facebook linkedin

IMAGOarchitects - Lion House Refurbishment

IMAGOarchitects

Extensions and remodelling of Peterborough Estate house, Fulham

New basement media room by glass bridge

New basement media room by glass bridge 



From the kitchen one can see into the main stair and the front lounge and the basement...

From the kitchen one can see into the main stair and the front lounge and the basement... 



The relocated main stair gives light and ventilation throughout the house

The relocated main stair gives light and ventilation throughout the house 



Glass Bridge crossing lightwell to garden from kitchen

Glass Bridge crossing lightwell to garden from kitchen 



With loft and basement extensions, relocating the staircase improves room sizes and circulation in the whole house and with glass screens onto it and a rooflight on top, light views and air permeate the whole house from this central zone.

A lightwell to the basement is lighter due to the totally glass bridge over it connecting the ground floor kitchen to the garden.

The overall energy performance is upgraded with hemp and radiant insulation, solar panel, LED downlights and replacement double glazed windows and a passivent stack extract system with humidity sensitive grills silently ventilates all wet rooms and bathrooms.

Limed oak full height doors and flush skirtings, full height frameless shower screens, no cornices, underfloor heating and flush shadow gap detailing throughout give a modern backdrop to the clients' choice of internal finishes.