Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



IF_DO

IF_DO

Facebook pinterest

IF_DO - Granby Space

IF_DO

The temporary refurbishment and improvement of a single-storey prefabricated building on Lower Marsh, London, to create a new mixed-use creative enterprise hub for Meanwhile Space CIC. The project includes a co-working space, an office for The Job Shop, and a retail unit.

Photographs by

Mariell Lind Hansen


 



 



 



 



 



The design features two distinct elements: the interior of the co-working space, and the improvements to the street façade of the building. A curved motif features throughout, drawing from the visibility of the London Eye, which can be seen from Lower Marsh in the void between the site’s adjacent buildings. The addition of a curved 3.2-metre-tall slatted timber screen on the front elevation, echoed in the painting of the building below, creates a giant red smile to Lower Marsh. The curves follow through to the interior, with a series of super-graphic green arcs painted across the OSB partitions and furniture of the co-working space.

Word from the client

"IF_DO has delivered a fit-for-purpose design which turns an incongruous Portakabin into an ambitious piece of architecture which incubates a mixture of local creative and digital entrepreneurs. Good design helps us to achieve maximum benefit during the Meanwhile use period, and the success of IF_DO's intervention gave us a quick transition from emptiness to a space full of activity. The space is enjoyed by both tenants and passers-by on the street, who are often spotted photographing the building." Eddie Bridgeman, Director, Meanwhile Space CIC