Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Hyde + Hyde Architects

Hyde + Hyde Architects

Swansea, Wales

Hyde + Hyde Architects - Quatrefoil House

Hyde + Hyde Architects

A luxury refurbishment and radical addition to a 1870’s townhouse in the heart of Oxford and within a conservation area.

Inspired by the Gothic revival style of the existing house, the addition is an exploration of ornament – expressed using a sophisticated quatrefoil tectonic facade tile in steel and bronze.

Bronze quatrefoil tiles cald the facade and give an intense feeling of detail and craft.

Bronze quatrefoil tiles cald the facade and give an intense feeling of detail and craft. 



Rear garden at dawn.

Rear garden at dawn. 



The living room of this Oxford Gothic Revival townhouse has been completely modernized.

The living room of this Oxford Gothic Revival townhouse has been completely modernized. 



Deep rich hardwoods compliment a dark confident kitchen with lower units in dark grey glass.

Deep rich hardwoods compliment a dark confident kitchen with lower units in dark grey glass. 



A luxury refurbishment and radical addition to a 1870’s townhouse in the heart of Oxford and within a conservation area.

Inspired by the Gothic revival style of the existing house, the addition is an exploration of ornament – expressed using a sophisticated quatrefoil tectonic facade tile in steel and bronze.