Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Holland Harvey Architects

Holland Harvey Architects

London

Holland Harvey Architects - Mill Row

Holland Harvey Architects

The old laundry room above a flat in a 1930s residential block on Mill Row, Haggerston has been transformed into an open plan, duplex apartment for a young family.

Mill Row 23

Mill Row 23 



Mill Row 22

Mill Row 22 



Mill Row 21

Mill Row 21 



Mill Row 20

Mill Row 20 



Mill Row 19

Mill Row 19 



Mill Row 18

Mill Row 18 



Mill Row 17

Mill Row 17 



Mill Row 16

Mill Row 16 



Mill Row 15

Mill Row 15 



Mill Row 14

Mill Row 14 



Mill Row 13

Mill Row 13 



Mill Row 12

Mill Row 12 



Mill Row 11

Mill Row 11 



Mill Row 10

Mill Row 10 



Mill Row 9

Mill Row 9 



Mill Row 8

Mill Row 8 



Mill Row 7

Mill Row 7 



Mill Row 6

Mill Row 6 



Mill Row 4

Mill Row 4 



Mill Row 3

Mill Row 3 



Mill Row 2

Mill Row 2 



Mill Row 1

Mill Row 1 



The old laundry room above a flat in a 1930s residential block on Mill Row, Haggerston has been transformed into an open plan, duplex apartment for a young family.

A new opening and stair provide access from the original flat into the loft space above. Conceptually we tried to create a continuous flow of space between the two levels. Rather than simply partitioning the space above, we used a series of embedded volumes tucked beneath the rafters to provide a bathroom and a small bedroom whilst the remainder of the space forms the master bedroom.

A singular element of joinery, monolithic in its appearance, starts in the lounge and ultimately forms the wardrobe in the master bedroom, partitioning the space.

During the works the roof lining was removed to reveal the original structural features, which are now celebrated as part of the space.