Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Guarnieri Architects - Burro e Salvia

Guarnieri Architects

Our team developed an interior shop concept for Burro e Salvia ‘pastificio’ (fresh pasta shop) in London.

The design responds to the challenge of creating a domestic yet contemporary atmosphere.
The front of the commercial unit houses the retail component of the business and the rear is dedicated to the eating and testing of the fresh pasta products prepared on the premises.

A section of the slab in the rear room was removed allowing natural light to shine through, enhancing the quality of the space, and creating a double height feature space.

Photographs by

Tommaso Franzolini


 



 



 



 



 



 



Our team developed an interior shop concept for Burro e Salvia ‘pastificio’ (fresh pasta shop) in London.
The design responds to the challenge of creating a domestic yet contemporary atmosphere.
The front of the commercial unit houses the retail component of the business and the rear is dedicated to the eating and testing of the fresh pasta products prepared on the premises.
A section of the slab in the rear room was removed allowing natural light to shine through, enhancing the quality of the space, and creating a double height feature space.