Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Green Tea Architects

Green Tea Architects

London

linkedin pinterest

Green Tea Architects - Rear extension with a designed garden

Green Tea Architects

The entire property now has a very contemporary finish throughout.

 



 



 



 



 



 



The quaint Barnes extension and internal refurbishment has been tastefully refurbished.

The lower ground floor was opened up to provide a family kitchen, dining area and informal living area for a growing family lit with a large slot rooflight. The existing ground floor areas were refurbished and opened up. The entire property now has a very contemporary finish throughout.

This also applies to the garden which has been landscaped with a simply low maintenance design. A grey timber batten clad fence with low level perimeter soft landscaping. New extensions also has a green roof which provides the great natural views from rooms at first floor level.