Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Green Tea Architects

Green Tea Architects

London

linkedin pinterest

Green Tea Architects - Jones of Brockley

Green Tea Architects

A family run food shop in Brockley, South East London

 



 



Jones of Brockley is ‘a family run food shop in SE4’ opposite Crofton Park Station. The brief was to transform the shop front and run down interior a usable welcome space for the local community to buy ‘delicious and well made products including bread, cheese, vegetables, refrigerated and dry goods, wine, beer and more.’

GTA reused much of the existing building fabric and with clever use of simple materials and design the space was transformed into a warm and welcoming shop that is loved by the local community.

The shop external signage and shop front is simple and the introduction of the display window shelves invites commuters and passers-by in.

Graphic Identity for the shop was carried out by 'work-form.’