Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Graeme Massie Architects

Graeme Massie Architects

Edinburgh

Graeme Massie Architects - Trevanion Road

Graeme Massie Architects

Townhouse refurbishment and extension.

Photographs by

Rock Hunter


 



 



 



No2 Trevanion Road is a three-storey townhouse within the Gunter Estate Conservation Area in West Kensington, London - an area predominantly characterised by Victorian-era brick built mansions, villas and terraces.
Our design reconfigured the existing house to improve access and enhance the quality of the main public rooms by making them more open, spacious and light. By removing part of the existing first floor a generous double-height dining area has been created at the heart of the building. A timber stair rises within this space to connect to the living room above. The new Garden Room seamlessly integrates with the reconfigured living spaces and redefines the relationship between house and its attractive garden.