Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Graeme Massie Architects

Graeme Massie Architects

Edinburgh

Graeme Massie Architects - Bonn Square

Graeme Massie Architects

Redevelopment of a city centre public space.

Photographs by

David Stewart


 



 



 



 



 



The character of Bonn Square has been radically changed by our international design competition winning project to create a flexible events space. The Square now provides a venue for both formal and informal civic events, as well as being a safe and accessible backdrop to the life of the city. The articulated stone surface, together with bespoke bronze furniture and fittings, will weather over time and a grove of trees provide further seasonal variation.