Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Frost Architects

Frost Architects

London

linkedin pinterest

Frost Architects - The Light Box

Frost Architects

Refurbishment of part of an old Bush radio factory to provide Office units and a breakout working space.

Flexible break-out area

Flexible break-out area 



Meeting Room

Meeting Room 



Tea Point

Tea Point 



Unit

Unit 



Workspace asked Frost Architects to refurbish part of their building at Lightbox, previously an old Bush radio factory. Having already completed several phases of development and refurbishment, the remaining space yet to be upgraded was an old snooker club and informal parking area. Frost Architects created 10,580 sq ft of lettable office space and a flexible break-out area with soft seating and tables for informal working. A new toilet & shower core with tea point services the space.
The brief was to create a moody atmosphere with low lighting and finishes that reflect the industrial nature of the building. A raised seating area provides separate booths which can be used as work space, meetings or for break-out. A large wall mounted TV with AV and IT capability facilitates events and presentations.
The finishes palette includes sand-blasted brick, exposed galvanised services and distressed timber cladding. The lighting design provides varying effects with large wire frame fittings, industrial pendants and LED accent lighting. A playful approach has been taken with the graphics for both the toilet signage and meeting room imagery.