Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Freehaus

Freehaus

London

linkedin pinterest

Freehaus - I-Hub Coworking Cafe

Freehaus

New coworking space and café in Imperial College's new Translation & Innovation Hub (I-HUB) providing space for companies to work alongside Imperial College's researchers.

 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



This new coworking space and café is situated at the heart of Imperial College's new Translation & Innovation Hub (I-HUB) providing space for companies to work alongside Imperial researchers in the Central Working White City district.

The proposals were conceived as a series of breakout and meeting spaces for the increasing number of startups and established scientific research organisations situated on the premises.

Designed as a sequence of distinct zones, the scheme is characterised by increasing levels of privacy as you move through the space, with a public "forum" at the centre defined by the bespoke communal table designed by our team, through to clusters of lounge seating and private, ash-clad booths for private discussion or individual working.

Whilst the space is lofty and naturally lit, the materials selected for the bespoke components are warm and tactile offering a reprieve from the more functional spaces of the labs and research units on site.

Photography: Tamin Jones