Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Feilden Fowles

Feilden Fowles

LONDON

Feilden Fowles - Ninja Tune Office

Feilden Fowles

Renovation of a record company's existing office in south London

Entrance from street

Entrance from street 



New entrance with terrace and timber detailing

New entrance with terrace and timber detailing 



Meeting room

Meeting room 



Main office space

Main office space 



Rationalising the ground floor area of Ninja Tune’s existing offices, this project created a new public-facing reception area and meeting room, in addition to new office space for the record company’s growing staff. Textures and finishes have been selected to create a simple, clean space while maintaining the playfulness of the company’s brand and the energy of their existing work spaces.

The irregular geometry of the existing plan has informed the angled connection between the front and back of house areas, reinforced by a bespoke strip light which runs between the spaces. Front of house areas are lined with triangular ash cladding, capped with terrazzo. In the meeting room, the timber cladding rises to the ceiling, emphasising the generous height of the space, while elsewhere glazing allows views across the ground floor area.