Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



E2 Architecture+Interiors

E2 Architecture+Interiors

London, United Kingdom

pinterest

E2 Architecture+Interiors - The Pavilion Eco House, Blackheath

E2 Architecture+Interiors

Winner of the Evening Standard New Homes Eco + Living Award in 2015 and also voted The UK’s Top Eco Home in The Guardian online 2014. Shortlisted for BD Online's Young Architect of the Year 2016.

 



Bird's eye view

Bird's eye view 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



This design is for a cutting edge eco house in the grounds of Grade 2* listed building The Pagoda, built by William Chambers. The project has involved an expert team of consultants to ensure that the proposal has minimum impact on the existing conservation area and the setting of the listed building.