Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Draisci Studio

Draisci Studio

Facebook linkedin pinterest

Draisci Studio - Orange Iceberg apartment

Draisci Studio

The apartment, in a prestigious period building, has been remodelled and upgraded to contemporary standard of living.

 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



All spaces have been provided with better insulation and finishes that maximise the brightness of the environment.

A joyfully coloured kitchen animates the open-plan living area and becomes the main focus of the family activities.

A sculptural geometry contains all the necessary storage while robust operational areas are strategically placed to allow panoramic views over London.

The tall cabinets are tailored to the form and scale of the generous pitched roof and all appliances are seamlessly integrated.

Skylights and windows flood with natural light the whole environment.