Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Draisci Studio

Draisci Studio

Facebook linkedin pinterest

Draisci Studio - Inside out house

Draisci Studio

A traditional London family house has been re-furbished in line with a more modern lifestyle.

Photographs by

Carlo Draisci


 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



The kitchen (once constrained in a narrow layout) has been united to the dining and the new open plan living areas have been opened to the garden.

A foldable glass wall is the only separation between inside and outside.

A polished concrete kitchen counter links the indoor with the outdoor.

A mobile island can be wheeled around and also configured as a long rectangle or as a square to serve or prepare food but also as a cocktails party base.

The same timber floor, made of large boards going from wall to wall, defines a small patio before creating the steps to the garden that are also used as informal seating.

The unused loft has been turned into a luxury bathroom, winner of the Design of the Year 2009.

Word from the architect

Contemporary people should deserve open spaces and an enhanced inside-outside relationship that can match lifestyles very different from Victorian ones.