Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Draisci Studio

Draisci Studio

Facebook linkedin pinterest

Draisci Studio - House in black

Draisci Studio

A characterful family house in London has been modernised and extended.

Photographs by

Carlo Draisci


 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



The rear façade architecture has been re-modelled with laminated timber and black metal features, inserted into the existing bricks. Cleverly positioned skylights and windows, allow all the newly designed spaces to be flooded with light while framing views.

The extended ground floor openly projects outdoor to a welcoming entertainment space.

Inside, the kitchen, together with the bespoke fitted furniture and one generous dining table enhance the sense of un-cluttered comfort.

One folded-metal staircase has been added to access the underused loft, now converted into a luxurious bedroom suite with panoramic view.

All the furniture and the lighting are tailor designed to the spaces to create a peaceful sense of consistent harmony between the architecture envelope and the interior environments.

Some original features of the house have been brought back to life in dialogue with modern additions.

The colour Black on most finishes provides depth and intimacy, as well as a background to the few vivid colours that animate the refurbished residence.