Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Designscape Architects

Designscape Architects

Bath, UK

Designscape Architects - Twinneys

Designscape Architects

RIBA award winning house with artist’s studio and gallery built into the hillside.

 



Twinneys

Twinneys 



 



 



 



 



This award winning new house has an artist’s studio and gallery built into the hillside to the rear. Built on the site of a former piggery the house lies within the Bath & Bristol Green Belt in an Area of Outstanding Natural Beauty. The design is conceived as a low-lying timber and glass structure supported on a terraced landscape, to blur the boundary between building and terrain. Sleeping accommodation is situated on the lower ground floor of the house with the entrance and open-plan kitchen, dining and lounge spaces above. Three terraces open out from the living areas affording panoramic views across the valley. The thermal mass and high performance of the building envelope is complemented by solar hot water panels to provide a low energy solution.
RIBA Town & Country Awards 2011 - Residential Winner