Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Designscape Architects

Designscape Architects

Bath, UK

Designscape Architects - Sydney Buildings

Designscape Architects

The renovation and refurbishment of a Georgian villa in Bath, the highlight of which is a new contemporary double-height bay window in the basement that provides views across the Kennet and Avon Canal to the city skyline beyond.

 



Sydney Buildings

Sydney Buildings 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



Sydney Buildings is a desirable street on the southern slopes of central Bath. Our client purchased a run-down property previously used as student accommodation with the aspiration to return it back into a family home. After careful analysis of the historic value of various aspects of the building fabric, we prepared a scheme that stripped away the modern layers of inappropriate interventions, repaired original features and sensitively introduced new services to make the house fit for modern life. The highlight is the new contemporary double-height bay window in the basement that opens out into the garden providing views across the Kennet and Avon Canal to the city skyline beyond.