Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Designscape Architects

Designscape Architects

Bath, UK

Designscape Architects - Science Production Studios

Designscape Architects

Award winning art production studio and gallery for Damien Hirst.

 



Formaldehyde Building, Science Studios by Designscape Architects

Formaldehyde Building, Science Studios by Designscape Architects  



Formaldehyde Building, Science Studios by Designscape Architects

Formaldehyde Building, Science Studios by Designscape Architects  



Formaldehyde Building, Science Studios by Designscape Architects

Formaldehyde Building, Science Studios by Designscape Architects  



Designscape has developed a 9,000sqm art production studio and gallery reusing an existing steel portal frame structure originally built for the manufacture of plastics. The brief involved a high level of design, detail and finish, including exceptionally high structural loading requirements and innovative cladding and glazing. The building is split into three bays: reception and gallery, art production and storage facilities, with each area defined externally through cladding panels of contrasting colours. The artist’s production of large-scale art work requires highly specialised accommodation, including freezer storage and a fire protected art store. The western riverside boundary has become a sculpture garden. The Formaldehyde Building was awarded Best Commercial Building in the Brick Awards 2012. In association with MRJ Rundell + Associates.