Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Designscape Architects

Designscape Architects

Bath, UK

Designscape Architects - Kingsbury Croft

Designscape Architects

A new extension comprising a galvanized metal frame and glazing provides welcomed connections to the garden and maximises the views beyond.

Kingsbury Croft

Kingsbury Croft 



 



 



 



 



The existing house in the heart of Marlborough suffered from poor connections to the rear south facing garden. The simple construction of the new extension comprises a galvanized metal frame and glazing to the garden elevations to maximise views and connections, whilst the external east elevation maintains privacy by continuing the existing boundary wall using handmade red bricks to match. The space is accessed via a new wide structural opening from the refurbished kitchen and also links an existing workshop with the rest of the house. A bay window at first floor level further enhances views out from the house, overlooking the green roof of the new garden room, planted with wild flowers, concealing the rooflight to the space below.