Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



con | form architects

con | form architects

London

Facebook pinterest

con | form architects - via - pavilions

con | form architects

An existing detached house had poorly considered and badly arranged extensions, sheds and outbuildings which resulted in a compromised garden that felt much smaller than it was.

The poorly built structures are demolished, releasing the existing house and garden. Two pavilions are then proposed within the enlarged garden. These new structures are uniform and sharply detailed in contrast to the irregularity of the existing house, they are also lifted above the ground allowing the garden to continue under them exemplifying its expanse. Connecting the existing house, pavilions and garden is a linear circulation zone referencing a Roman road or via that acts as a processional route tying together the different experiential qualities of spaces along it.