Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



con | form architects

con | form architects

London

Facebook pinterest

con | form architects - raised ground - floor

con | form architects

A detached two storey house is split into two flats, each occupying a single level within the building and each occupying half of the rear garden. This results in a garden that is seldom used, overgrown and which does not provide a great aspect for our client on the ground floor.

In order to improve both the internal and external experiences, the portion of ground owned by our client is raised and becomes the floor of the living/dining space and an external terrace. This raised ground floor becomes an occupied plinth that demarcates ownership of the garden and provides a private aspect upon which the ground floor living spaces can overlook.