Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Colwyn Foulkes

Colwyn Foulkes

Facebook linkedin pinterest

Colwyn Foulkes - Portland House Student Housing

Colwyn Foulkes

EXETER STUDENT HOUSING SCHEME CATERING TO THE GROWING UNIVERSITY COMMUNITY

 



Our design for this student housing scheme in Exeter integrates retail units into the building, to cater for the students, as well as paying close attention to the surrounding topography.


Surrounded by tall buildings on all sides, the angle and elevation of the building allows for significant light penetration, and a greater field of view than the property’s predecessor.


The front façade is designed to make each room unit stand out, as a distinctive entity, yet the materials, cladding, and contemporary style unify the separate elements. A physical metaphor for the student experience, as the individual stance contributes to the overall design.

https://www.colwynfoulkes.co.uk/portland-house