Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Collective Works

Collective Works

Facebook linkedin pinterest

Collective Works - Longhurst Road

Collective Works

Cost effective home extension.

Photographs by

Pete Landers


 



 



 



 



 



 



Longlisted for the NLA's 'Don't Move Improve' award this side and rear extension has a long kitchen, large roof lights exposed brick and steel, sliding-pivot doors, and a number of key details all for a budget of £65k. This had to be a cost-effective extension as the budget was very restricted. We turned many existing structures into features, our client was open minded with our suggestions and the result of these minimal yet thoughtful adjustments was an extension with a huge amount of character.